Interieur

“Een woning die aanvoelt als een warme deken.”

Eigenheid in je interieur

De essentie van interieurontwerp en styling is zoveel meer dan het kopiëren van de huidige trends. Wij zoeken liever samen naar eigenheid, naar meer dan alleen een verzameling van mooie objecten. We denken mee over hoe je de ruimte wilt gebruiken, wat belangrijk voor je is, zowel qua praktische toepassing als emotionele waarden. Daarom starten we met inspirerende moodboards, waarmee we het gebruik, de sfeer en de materiaalkeuzes visualiseren.

“Een woning die aanvoelt als een warme deken.”

We spelen in de ontwerpfase graag met items die iets voor je betekenen, met kleuren, structuren en materialen die iets met je doen en creaties waar je door wordt verrast. Keer op keer. Hoe gaaf is het als je eigen huis blijft intrigeren en tegelijkertijd aanvoelt als een warme deken? Niet voor niets gaan we in de volgende fase voor je op zoek naar die unieke items die jouw woning eigen maken.

Van het complete meubilair tot aan de raambekleding en van de vloer tot aan de accessoires. Vinden we niet wat precies past, dan laten we het maken. Of het nu gaat om een vloerkleed, een kast of die paar kussens op de bank. Alles komt bij elkaar. We schuwen de controverse niet, want naast rust creëren we graag een beetje spanning, maar je voelt de eenheid in ieder interieur.

© Groengenoten | Webdesign Lanfermeijer iCT