Groengenoten

KARAKTER ACHTER DE ERFGRENS

Hoe wij denken over interieur- en tuinontwerp? De mooiste concepten ontstaan als natuurlijke vorming de kans krijgt. Wij gaan zonder uitzondering voor puur en authentiek.

Door van buiten naar binnen te kijken, ontwikkelen we concepten die natuurlijk voelen. Ontwerpen die gegrond zijn in jouw wensen en de plek van uitvoering. Aan die aanpak zitten nog wel een paar voorwaarden: onderling vertrouwen, weten waar we over praten én de keuze voor kwaliteit.

We gaan steevast voor eerlijke, authentieke producten. We werken zoveel mogelijk met lokale kwekers voor onze bomen en vaste planten én ateliers door heel Europa voor ambachtelijke meubels en accessoires. Zo vinden we de echte unieke stukken. Handgevormd, mondgeblazen. Boordevol karakter, maar ook altijd functioneel.

Bij Groengenoten staan we voor pure ontwerpen, voor het creëren van een natuurlijke leefruimte en voor de samenhang tussen binnen en buiten.

"Voor ons hoeft het niet zo gecultiveerd. Plan(t) eerst en laat het dan gebeuren."

Johan Oosterman

"Ik wil mensen kennis laten maken met de grootheid van de natuur, die vaak in kleine elementen kan zitten"

Bryan Verhoeven

"Vanuit het niets een sfeer creëren is waar ik altijd mee bezig ben"

Paula van den Beucken

"Wandel je digitaal even mee door jouw huis en tuin"

Werkwijze

Inventariseren

In de eerste fase van onze kennismaking proberen we veel te weten te komen over je manier van leven en de wensen en dromen die daarbij horen. We bespreken de sfeer, maar ook de functies van de verschillende ruimtes. Door goed te luisteren en veel vragen te stellen vormen we een persoonlijk ontwerp rondom jou.

Verbinden

Zodra het ontwerp en de juiste sfeer staan, gaan we aan de slag met het budget, de planning en zoeken we naar de juiste materialen en mensen voor de uitvoering. We werken samen met een vast netwerk van vakmensen en leveranciers die net als wij staan voor kwaliteit. Met een stappenplan maken we alles inzichtelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ontwerpen

Alle jouw wensen vertalen we naar een ontwerp met bijbehorende moodboards, waarmee we de sfeer en materiaalkeuze visualiseren. Alles gebundeld in een mooi boekwerk. Indien gewenst kan het ontwerp nog worden aangevuld met een 3D visualisatie om een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Meedenken

Door samen te werken aan een project met zowel opdrachtgever als uitvoerende partijen, zijn wij echt in ons element. Het houdt ons scherp en het is gaaf om met elkaar iets op te bouwen. Een tuin en interieur zijn altijd in beweging en onderhevig aan veranderingen. Daarom blijven we ook na de oplevering bereikbaar voor vragen en blijven we met alle plezier met je meedenken en ontwikkelen.© Groengenoten | Webdesign Lanfermeijer iCT