Ons-Pan

De bewoners van dit perceel zijn een heus avontuur aangegaan om op een prachtige plek midden in de natuur hun droom te kunnen realiseren. Een plek om te wonen, werken en gasten te kunnen ontvangen voor kleinschalige recreatie. Een toffe inspirerende plek omgeven door rust en ontspanning.

We kregen voor dit project volledig de vrije hand en het vertrouwen van de bewoners. Wat resulteerde in een mooi totaal plan met een grote moestuin, een natuurlijke speel- en kampeerplek en een sfeervol binnenplein dat alles met elkaar verbindt.

Voor de realisatie van de eerste fase van hun droomplan, een speel en kampeerveld, creëerden we grote organische gevormde borders. Deze voelen niet alleen natuurlijk aan, maar op deze manier ontstaan ook knusse hoekjes waar je de tent op kunt zetten.

Grote wolken van taxus zorgen voor een groene en rustige basis in het geheel. Tevens geven ze meer intimiteit rond hun tijdelijke woning. De bomen en planten in de borders hebben we laten aansluiten op de bosrijke omgeving.

"Het voelt of het altijd al zo was." De klant verwoordt hiermee precies wat we hebben proberen te doen. We kijken uit naar de volgende fase van hun droom.

© Groengenoten | Webdesign Lanfermeijer iCT